Aanmelden casustafel

Vitale Vakantieparken Overijssel

Uitnodiging casustafel – Meld u hieronder aan

Om gemeenten heel gericht te kunnen ondersteunen bij hun opgaven op vakantieparken rondom revitalisering, transformatie of veiligheidsproblematiek, organiseren wij op verzoek casustafels; intervisie rondom de aanpak van vakantieparken die niet vitaal zijn. Gemeenten kunnen hiervoor casussen aandragen.

Doel
Het doel is om de casus verder te brengen en de gemeente aan een aanpak te helpen die daaraan bijdraagt. De deelnemers aan de casustafel profiteren daarnaast van uitbreiding van hun kennis en hun netwerk. 

Werkwijze
Per casus wordt een gezelschap samengesteld, bestaande uit collega’s uit andere gemeenten, medewerkers van het expertisecentrum Vitale Vakantieparken Overijssel en externe experts. Op de casus wordt in het selecte gezelschap gereflecteerd gedurende één dagdeel. Het expertisecentrum kan ook een rol spelen in vervolgstappen.

Gemeenten die één of meerdere casussen willen aanbrengen voor een casustafel, kunnen dit kenbaar maken. Vervolgens nemen wij contact op om de wensen te inventariseren en een aanpak op maat te maken.

9 + 14 =

Over Expertisecentrum Vitale Vakantieparken Overijssel

Ons team

Het Expertisecentrum Vitale Vakantieparken Overijssel werkt in teams van wisselende samenstelling, waarbij per casus geschikte teamleden gevonden worden. 

U kunt direct contact opnemen met:

Jeske van Gerven
Projectleider

Telefoon: 0652637035
Email: info@expertisecentrumoverijssel.nl

Expertisecentrum
Privacybeleid

Bekijk ons privacybeleid door op de onderstaande link te klikken:

Privacybeleid

Contactgegevens

Neem direct contact op met het expertisecentrum:

Social media

Volg ons via de volgende kanalen: