Een nieuwe expert bij het expertisecentrum
mei 25, 2022

Expertisecentrum

Het Expertisecentrum Vitale Vakantieparken Overijssel ondersteunt gemeentes in hun aanpak van vitaliseren van vakantieparken. 

Vanaf 1 juni mogen wij Cindy Bethlehem verwelkomen bij het Expertisecentrum Vitale Vakantieparken Overijssel. Zij gaat bij ons aan de slag als Ketenregisseur Ondermijning Vakantieparken. Cindy komt van Vitale Vakantieparken Drenthe en heeft daar als Ketenregisseur Veiligheid en adviseur/analist gewerkt. 

In Drenthe is ze betrokken geweest bij de totstandkoming en uitwerking van het project Naober Drenthe. Dit project heeft als doel om sociale problematiek, criminaliteit en ondermijning op vakantieparken aan te pakken. Met alle kennis en ervaring die Cindy in Drenthe heeft opgedaan, is ze voor Overijssel van toegevoegde waarde. 

In Overijssel zal Cindy onder andere een veiligheidsonderzoek uitvoeren om meer zicht te krijgen op de problematiek in de provincie en hoe deze aan te pakken. Ook gaat ze gemeenten ondersteunen die met het thema ‘veiligheid en ondermijning op vakantieparken’ aan de slag willen.  

 

Contactgegevens Cindy

Cindy is te bereiken via 06-21425379 of mail naar c.bethlehem@expertisecentrumoverijssel.nl.

 

 

Ga terug naar het overzicht

Expertisecentrum
Privacybeleid

Bekijk ons privacybeleid door op de onderstaande link te klikken:

Privacybeleid

Contactgegevens

Neem direct contact op met het expertisecentrum:

Social media

Volg ons via de volgende kanalen: