Gratis online scan Toeristisch Ondernemerschap beschikbaar
april 11, 2023

Expertisecentrum

Het Expertisecentrum Vitale Vakantieparken Overijssel ondersteunt gemeentes in hun aanpak van vitaliseren van vakantieparken. 

Recent ontwikkelde HISWA-RECRON, samen met de provincies Overijssel, Drenthe, Noord-Holland en Limburg de Scan Toeristisch Ondernemerschap. Deze online tool  ondersteunt ondernemers en VvE’s in het vitaal houden of  het nog vitaler maken van hun vakantiepark.  hen daarbij helpen. 

Leerzame impuls
De scan is gratis online beschikbaar voor elke recreatieondernemer in Nederland op www.scantoeristischondernemerschap.nl. De ondernemer kan kiezen uit acht modules: gastvrijheid, ondernemerschap, uitstraling, duurzaamheid, marketing, toekomstbestendigheid, financiën en eigenaarschap. Elke module bestaat uit een vragenlijst. Na het invullen van de antwoorden krijgt de ondernemer tips en adviezen om direct mee aan de slag te gaan. 

Een screenshot van de scan

 

De Scan Toeristisch Ondernemerschap is een van de acties van het programma Landelijke Actie Agenda Vitale Vakantieparken. Hierin draait alles om de toekomst van vakantieparken. Binnen het programma komen partijen samen die met verschillende acties en het uitwisselen van kennis en ervaring vakantieparken ondersteunen.

Ga terug naar het overzicht

Expertisecentrum
Privacybeleid

Bekijk ons privacybeleid door op de onderstaande link te klikken:

Privacybeleid

Contactgegevens

Neem direct contact op met het expertisecentrum:

Social media

Volg ons via de volgende kanalen: