Meld je aan voor de serious game over vakantieparken en ondermijning!
april 07, 2023

Expertisecentrum

Het Expertisecentrum Vitale Vakantieparken Overijssel ondersteunt gemeentes in hun aanpak van vitaliseren van vakantieparken. 

Dit voorjaar organiseren het Expertisecentrum Vitale Vakantieparken en Zicht op Ondermijning een serious game over vakantieparken op twee momenten. Ambtenaren die in hun werk te maken hebben met (on)veiligheid op vakantieparken en/of geïnteresseerd zijn in de situatie op vakantieparken, worden van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Met deze serious game willen we deelnemers op een ontspannen manier kennis laten maken met het dashboard ‘Zicht op Ondermijning – vakantieparken’ en de gegevens over de parken in Overijssel. 

 

Inzicht geven in de risico’s van ondermijning

Toine Dam en Henk Doller van Zicht op Ondermijning organiseren de interactieve serious game, waarbij in groepjes antwoorden worden gezocht op verschillende vraagstukken. Hiervoor wordt het dashboard Zicht op Ondermijning – vakantieparken (https://zichtopondermijning-vakantieparken.nl) geraadpleegd. In dit dashboard staan verschillende gegevens over vakantieparken, die inzicht geven in de risico’s die vakantieparken lopen om misbruikt te worden voor criminele activiteiten. Kun je niet wachten? Neem gerust alvast een kijkje op het dashboard.

 

Wanneer en waar?

Bijeenkomst 1 (exclusief voor Hardenberg, Ommen en Dalfsen):
Dinsdag 18 april, van 12.15 tot 13.30 uur in Ommen (exacte locatie volgt).

Bijeenkomst 2 
De tweede bijeenkomst vindt plaats op 8 juni. De opzet is iets gewijzigd ten opzichte van de bijeenkomst op 18 april. Klik hier voor informatie en aanmelden.

 

Aanmelden of meer info?

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Cindy Bethlehem, ketenregisseur Veiligheid en Ondermijning Vakantieparken c.bethlehem@expertisecentrumoverijssel.nl. Ook als je extra informatie wilt kun je Cindy mailen of bellen (06-21425379).

Ga terug naar het overzicht

Expertisecentrum
Privacybeleid

Bekijk ons privacybeleid door op de onderstaande link te klikken:

Privacybeleid

Contactgegevens

Neem direct contact op met het expertisecentrum:

Social media

Volg ons via de volgende kanalen: